LUNCH € 32
Voorgerecht
Tartaar van maatjes,
jus van avocado en groene appel
of
Carpaccio van kalf
Ansjovis en kruidenkaas
Hoofdgerecht
Koolvishaasje, linguine, lamsoor
Jus van carabineros
of
Filet van speenvarken, zomer groentjes, krielaardappelen
Deze lunch loopt t/m 5 juli
Elke middag verkrijgbaar van dinsdag tot en met zaterdag
BITES TO SHARE/HAPJES
Oesters Natuur 3st - € 12
Oesters Gegratineerd 3st - € 14
Oester, spinazie, mousseline
“Mojito” Oesters 3st - € 16
Toast met gerookte paling 3st - € 15
Granny Smith, zure room
Dim sum - € 12
Varkens en garnalen dim sum, koriandersaus, sesam
Iberico Ham - € 19
Tapenade artisjok, focaccia
Garnaalkroketjes 5 stuks - € 14
Truffelkroketjes 5 stuks - € 14
Ibericokroketjes 5 stuks - € 14
Assortiment Aperitiefkroketjes 9 stuks - € 25
(3 garnaal, 3 truffel, 3 berico)
Bruschetta met Tomaat en Basilicum - € 12
Bruschetta met Zalm en Mierikswortel - € 15
Croque van Wagyu en Cheddar - € 14
met truffelmayonnaise
Geroosterde Bloemkool met Dukkah - € 12
Dip van groene kruiden, tahini en munt
Gefrituurde Haloumi, Chimichurri Dip - € 12
Tomatensalsa
VOORGERECHTEN
TO SHARE…OR NOT
Oesters Natuur 6st - € 24
Oesters Gegratineerd (warm) 6st - € 28
Oester, spinazie, mousseline
“Mojito” Oesters 6st - € 32
Inktvis en Chorizo - € 24
Kerstomaatjes, parmezaan
Ceviche van Zeebaars - € 24
Limoendressing en rode ui
Mosseltjes “Thaï style” - € 19
Green Curry, Kokos, Citroengras
Gevulde scheermesjes - € 20
Vongolé, vinaigrette
Tartaar van tonijn - € 24
Wasabi, Sesam
Salade van Kreeft - € 29
Courgette vinaigrette
Mini Burgertjes 2st - € 18
Angus burger, cheddar, spitskool, chimichurri mayo
Carpaccio van Wagyu - € 22
Uiencrème en Parmezaan crème, Focaccia
Wagyu Tartaar - € 32
Gepaneerd Hoeve ei, Haringkaviaar
Burrata met Tomatensalsa - € 24
Oude Balsamico , Basilicum
HOOFDGERECHTEN VLEES
Butter aged Black Angus Bullit - € 38
Kogel 3 weken afgerijpt in rozemarijn boter
Lard Aged Holstein Dunne Lende - € 42
Entrecôte 3 weken afgerijpt in smout
Entrecôte Dry Aged “Sashi” - € 55
Sashi uit noord Denemarken, grasgevoederde,
vrij lopende dieren, 4 weken afgerijpt, hoge vetmarbrering
Entrecôte Dry Aged “Simmental” - € 58
Simmental graast in de Alpen, karaktervolle smaak
Gekend voor z’n fijne structuur
Entrecôte Dry Aged “Berugi” - € 64
Berugi is Japans voor “België” en is
een kwaliteitsmerk met een extreem strenge selectie
Filet Pur - € 48
Steak Tartaar - € 29
Aardappelbereiding naar keuze
ONZE CÔTE à L’OS SELECTIE PER 2P
Limousin Côte à l’Os per 2p - € 125
Sappige textuur en een uitgesproken smaak
Dry aged 3 weken
Frisona Côte à l’Os per 2p - € 145
Rijke en rustieke smaak, sterk gemarmerd
Dry aged 4 weken
Rubia Gallega Côte à l’Os per 2p - € 168
Intense smaak, vet dooraderd, absolute top!
Dry aged 5 weken
AARDAPPELBEREIDINGEN
Frietjes - Kroketjes - Aardappelpuree
GROENTEN SIDE DISHES
Fris Slaatje
Mix van champignons
Spitskool uit de Mibrasa
Witloofslaatje
SAUSEN
Béarnaise – Pepersaus – Champignonsaus
HOOFDGERECHTEN VIS
Sliptongetjes (3 stuks) - € 36
Slaatje, frietjes
Roggevleugel met kappertjes en tomaat - € 39
Aardappelbereiding naar keuze
Tonijn Steak “Mediterraneo” - € 44
Rijst of aardappelbereiding naar keuze
Gegrilde Kreeft met Béarnaise - € 49
Rijst of aardappelbereiding naar keuze
NIEUW
Plateau Fruits de Mer - € 59 pp
Oesters, scheermesjes, garnaaltjes, langoustines, kreukels, wulken, crevettes royal, krabbepoten
Cocktailsaus, mayonnaise, tartaar en Brood
Optie:
Supplement Halve Kreeft Belle Vue + € 26 pp
CULT EXPERIENCE MENU € 88 pp
Het menu wordt per tafel geserveerd. De eerste 2 gangen worden als “sharing” geserveerd en zijn een wandeling door onze à la carte gerechten
Mojito oester – Tartaar van tonijn
Scheermesjes met vongolé
Cannelloni van rund – halloumi met
chimichurri – wagyu met gefrituurd ei en
haringkaviaar – mini burger
Lard Aged Holstein Dunne Lende
Frietjes – Sla – Saus
Dame Blanche