Menukaart restaurant Cult Brugge
test

BEKIJK HIERONDER
ONZE MENUKAART




LUNCH € 32
van dinsdag 25 nov.  t.e.m. zaterdag 6 december

Voorgerecht
Carpaccio van tonijn met wasabi
of

Lamsballetjes, coulis van peterselie, courgette, aubergine

Hoofdgerecht

Waterzooi van lottewangen
of

Ossobuco


BITES TO SHARE/HAPJES

Oesters Natuur 3 stuks - € 12

Oesters Gegratineerd 3 stuks - € 14
Oester, spinazie, mousseline

Oesters met wagyu tartaar 3 stuks - € 16

Toast met gerookte paling 3 stuks - € 15
Granny Smith, zure room

Dim sum - € 12
Varkens en garnalen dim sum, koriandersaus, sesam

Lamsspiesjes met Tzatsiki - € 19

Garnaalkroketjes 5 stuks - € 14

Truffelkroketjes 5 stuks - € 14

Ibericokroketjes 5 stuks - € 14

Assortiment Aperitiefkroketjes 9 stuks - € 25
(3 garnaal, 3 truffel, 3 berico)

Bruschetta met Tomaat en Basilicum - € 12

Bruschetta met Zalm en Mierikswortel - € 15

Croque van Wagyu en Cheddar - € 14
met truffelmayonnaise

Gefrituurde Haloumi, Chimichurri Dip - € 12
Tomatensalsa

Crispy maïs met yoghurt Dip - € 12

VOORGERECHTEN
TO SHARE…OR NOT

Oesters Natuur 6 stuks - € 24

Oesters Gegratineerd (warm) 6 stuks - € 28
Oester, spinazie, mousseline

Oesters met wagyu tartaar 6 stuks - € 32

Carpaccio van Coquilles - € 24
Limoendressing en rode ui

Coquilles op een crème van bloemkool - € 26
Mousseline en wilde bospaddestoelen

Gevulde scheermesjes - € 20
Vongolé, vinaigrette

Gegrilde langoustines 3 stuks - € 26
Kruidenboter

Tataki van tonijn - € 26
Oosters slaatje, avocado crème

Salade van Kreeft - € 29
Courgette vinaigrette

Mini Burgertjes 2 stuks - € 18
Angus burger, cheddar, truffelmayo

Carpaccio van Wagyu - € 22
Uiencrème en Parmezaan crème, Focaccia

Wagyu Tartaar met gepaneerd hoeve ei - € 32
Met haringkaviaar

Octopus 'Pulpo' met Hummus - € 24
Chili Olie

Gebakken eendenlever - € 32
Uienconfituur, portosausje


HOOFDGERECHTEN VLEES

Butter aged Black Angus Bullit - € 38
Kogel 3 weken afgerijpt in rozemarijn boter

Lard Aged Holstein Dunne Lende - € 42
Entrecôte 3 weken afgerijpt in smout

Entrecôte Dry Aged “Sashi” - € 55
Sashi uit noord Denemarken, grasgevoederde,
vrij lopende dieren, 4 weken afgerijpt, hoge vetmarbrering

Entrecôte Dry Aged “Simmental” - € 58
Simmental graast in de Alpen, karaktervolle smaak
Gekend voor z’n fijne structuur

Entrecôte Dry Aged “Berugi” - € 64
Berugi is Japans voor “België” en is
een kwaliteitsmerk met een extreem strenge selectie

Filet Pur - € 48

Filet Pur "Rossini" - € 58

Steak Tartaar - € 29
Aardappelbereiding naar keuze

Patrijs "Fine Champagne" - € 42
Bospaddestoelen, pommes Dauphine

ONZE CÔTE à L’OS SELECTIE PER 2P

Limousin Côte à l’Os per 2p - € 125
Sappige textuur en een uitgesproken smaak
Dry aged 3 weken

Frisona Côte à l’Os per 2p - € 145
Rijke en rustieke smaak, sterk gemarmerd
Dry aged 4 weken

Rubia Gallega Côte à l’Os per 2p - € 168
Intense smaak, vet dooraderd, absolute top!
Dry aged 5 weken

AARDAPPELBEREIDINGEN

Frietjes - Kroketjes - Aardappelpuree

GROENTEN SIDE DISHES

Fris Slaatje
Mix van champignons
Spitskool uit de Mibrasa
Witloofslaatje

SAUSEN

Béarnaise – Pepersaus – Champignonsaus

HOOFDGERECHTEN VIS

Sliptongetjes (3 stuks) - € 36
Slaatje, frietjes

Roggevleugel met kappertjes en tomaat - € 39
Aardappelbereiding naar keuze

Tonijn Steak “Oriental style” - € 44
Rijst of aardappelbereiding naar keuze

Gegrilde Kreeft met Béarnaise - € 49
Rijst of aardappelbereiding naar keuze

Catch of the day met witte wijnsaus - € 36
Puree, prei-olie

CULT EXPERIENCE MENU 
€ 88 per persoon
+ € 32 pp extra met begeleide wijnen

Het menu wordt per tafel geserveerd. De eerste 2 gangen worden als “sharing” geserveerd en zijn een wandeling door onze à la carte gerechten

Hapjes
Wagyu oester – Tataki van tonijn – Gegrilde langoustines

Voorgerechten
Coquilles met crème van bloemkool - Lamsspiesje met Tzatsiki - Tartaar van rund met cappuccino van bospaddestoelen - Gebakken eendenlever met portosausje

Hoofdgerecht
Patrijs 'Fine Champagne', herfstgarnituur, pommes Dauphine

Dessert
Pannacotta