test

BEKIJK HIERONDER
ONZE MENUKAART




LUNCH € 32

Voorgerecht
Gemarineerde zalm
met gaspacho
of

Tataki van rund
met gerookte soyamayonaise

Hoofdgerecht
Lamsballetjes
‘mediterranean style’, orzo
of

Mosselen met frietjes

Lunch van dinsdag 8 juli t.e.m. zaterdag 19 juli
Elke middag verkrijgbaar van dinsdag tot en met zaterdag


BITES TO SHARE/HAPJES

Oesters Natuur 3st - € 12

Oesters Gegratineerd 3st - € 14
Oester, spinazie, mousseline

“Mojito” Oesters 3st - € 16

Toast met gerookte paling 3st - € 15
Granny Smith, zure room

Dim sum - € 12
Varkens en garnalen dim sum, koriandersaus, sesam

Iberico Ham - € 19
Tapenade artisjok, focaccia

Garnaalkroketjes 5 stuks - € 14

Truffelkroketjes 5 stuks - € 14

Ibericokroketjes 5 stuks - € 14

Assortiment Aperitiefkroketjes 9 stuks - € 25
(3 garnaal, 3 truffel, 3 berico)

Bruschetta met Tomaat en Basilicum - € 12

Bruschetta met Zalm en Mierikswortel - € 15

Croque van Wagyu en Cheddar - € 14
met truffelmayonnaise

Geroosterde Bloemkool met Dukkah - € 12
Dip van groene kruiden, tahini en munt

Gefrituurde Haloumi, Chimichurri Dip - € 12
Tomatensalsa

VOORGERECHTEN
TO SHARE…OR NOT

Oesters Natuur 6st - € 24

Oesters Gegratineerd (warm) 6st - € 28
Oester, spinazie, mousseline

“Mojito” Oesters 6st - € 32

Inktvis en Chorizo - € 24
Kerstomaatjes, parmezaan

Ceviche van Zeebaars - € 24
Limoendressing en rode ui

Mosseltjes “Thaï style” - € 19
Green Curry, Kokos, Citroengras

Gevulde scheermesjes - € 20
Vongolé, vinaigrette

Tartaar van tonijn - € 24
Wasabi, Sesam

Salade van Kreeft - € 29
Courgette vinaigrette

Mini Burgertjes 2st - € 18
Angus burger, cheddar, spitskool, chimichurri mayo

Carpaccio van Wagyu - € 22
Uiencrème en Parmezaan crème, Focaccia

Wagyu Tartaar - € 32
Gepaneerd Hoeve ei, Haringkaviaar

Burrata met Tomatensalsa - € 24
Oude Balsamico , Basilicum


HOOFDGERECHTEN VLEES

Butter aged Black Angus Bullit - € 38
Kogel 3 weken afgerijpt in rozemarijn boter

Lard Aged Holstein Dunne Lende - € 42
Entrecôte 3 weken afgerijpt in smout

Entrecôte Dry Aged “Sashi” - € 55
Sashi uit noord Denemarken, grasgevoederde,
vrij lopende dieren, 4 weken afgerijpt, hoge vetmarbrering

Entrecôte Dry Aged “Simmental” - € 58
Simmental graast in de Alpen, karaktervolle smaak
Gekend voor z’n fijne structuur

Entrecôte Dry Aged “Berugi” - € 64
Berugi is Japans voor “België” en is
een kwaliteitsmerk met een extreem strenge selectie

Filet Pur - € 48

Steak Tartaar - € 29
Aardappelbereiding naar keuze

ONZE CÔTE à L’OS SELECTIE PER 2P

Limousin Côte à l’Os per 2p - € 125
Sappige textuur en een uitgesproken smaak
Dry aged 3 weken

Frisona Côte à l’Os per 2p - € 145
Rijke en rustieke smaak, sterk gemarmerd
Dry aged 4 weken

Rubia Gallega Côte à l’Os per 2p - € 168
Intense smaak, vet dooraderd, absolute top!
Dry aged 5 weken

AARDAPPELBEREIDINGEN

Frietjes - Kroketjes - Aardappelpuree

GROENTEN SIDE DISHES

Fris Slaatje
Mix van champignons
Spitskool uit de Mibrasa
Witloofslaatje

SAUSEN

Béarnaise – Pepersaus – Champignonsaus

HOOFDGERECHTEN VIS

Sliptongetjes (3 stuks) - € 36
Slaatje, frietjes

Roggevleugel met kappertjes en tomaat - € 39
Aardappelbereiding naar keuze

Tonijn Steak “Mediterraneo” - € 44
Rijst of aardappelbereiding naar keuze

Gegrilde Kreeft met Béarnaise - € 49
Rijst of aardappelbereiding naar keuze

NIEUW

Plateau Fruits de Mer - € 59 pp

Oesters, scheermesjes, garnaaltjes, langoustines, kreukels, wulken, crevettes royal, krabbepoten
Cocktailsaus, mayonnaise, tartaar en Brood

Optie:
Supplement Halve Kreeft Belle Vue + € 26 pp

CULT EXPERIENCE MENU € 88 pp

Het menu wordt per tafel geserveerd. De eerste 2 gangen worden als “sharing” geserveerd en zijn een wandeling door onze à la carte gerechten

Mojito oester – Tartaar van tonijn

Scheermesjes met vongolé

Cannelloni van rund – halloumi met

chimichurri – wagyu met gefrituurd ei en

haringkaviaar – mini burger

Lard Aged Holstein Dunne Lende

Frietjes – Sla – Saus

Dame Blanche