LUNCH € 32
van dinsdag 25 nov. t.e.m. zaterdag 6 december
Voorgerecht
Carpaccio van tonijn met wasabi
of
Lamsballetjes, coulis van peterselie, courgette, aubergine
Hoofdgerecht
Waterzooi van lottewangen
of
Ossobuco
BITES TO SHARE/HAPJES
Oesters Natuur 3 stuks - € 12
Oesters Gegratineerd 3 stuks - € 14
Oester, spinazie, mousseline
Oesters met wagyu tartaar 3 stuks - € 16
Toast met gerookte paling 3 stuks - € 15
Granny Smith, zure room
Dim sum - € 12
Varkens en garnalen dim sum, koriandersaus, sesam
Lamsspiesjes met Tzatsiki - € 19
Garnaalkroketjes 5 stuks - € 14
Truffelkroketjes 5 stuks - € 14
Ibericokroketjes 5 stuks - € 14
Assortiment Aperitiefkroketjes 9 stuks - € 25
(3 garnaal, 3 truffel, 3 berico)
Bruschetta met Tomaat en Basilicum - € 12
Bruschetta met Zalm en Mierikswortel - € 15
Croque van Wagyu en Cheddar - € 14
met truffelmayonnaise
Gefrituurde Haloumi, Chimichurri Dip - € 12
Tomatensalsa
Crispy maïs met yoghurt Dip - € 12
VOORGERECHTEN
TO SHARE…OR NOT
Oesters Natuur 6 stuks - € 24
Oesters Gegratineerd (warm) 6 stuks - € 28
Oester, spinazie, mousseline
Oesters met wagyu tartaar 6 stuks - € 32
Carpaccio van Coquilles - € 24
Limoendressing en rode ui
Coquilles op een crème van bloemkool - € 26
Mousseline en wilde bospaddestoelen
Gevulde scheermesjes - € 20
Vongolé, vinaigrette
Gegrilde langoustines 3 stuks - € 26
Kruidenboter
Tataki van tonijn - € 26
Oosters slaatje, avocado crème
Salade van Kreeft - € 29
Courgette vinaigrette
Mini Burgertjes 2 stuks - € 18
Angus burger, cheddar, truffelmayo
Carpaccio van Wagyu - € 22
Uiencrème en Parmezaan crème, Focaccia
Wagyu Tartaar met gepaneerd hoeve ei - € 32
Met haringkaviaar
Octopus 'Pulpo' met Hummus - € 24
Chili Olie
Gebakken eendenlever - € 32
Uienconfituur, portosausje
HOOFDGERECHTEN VLEES
Butter aged Black Angus Bullit - € 38
Kogel 3 weken afgerijpt in rozemarijn boter
Lard Aged Holstein Dunne Lende - € 42
Entrecôte 3 weken afgerijpt in smout
Entrecôte Dry Aged “Sashi” - € 55
Sashi uit noord Denemarken, grasgevoederde,
vrij lopende dieren, 4 weken afgerijpt, hoge vetmarbrering
Entrecôte Dry Aged “Simmental” - € 58
Simmental graast in de Alpen, karaktervolle smaak
Gekend voor z’n fijne structuur
Entrecôte Dry Aged “Berugi” - € 64
Berugi is Japans voor “België” en is
een kwaliteitsmerk met een extreem strenge selectie
Filet Pur - € 48
Filet Pur "Rossini" - € 58
Steak Tartaar - € 29
Aardappelbereiding naar keuze
Patrijs "Fine Champagne" - € 42
Bospaddestoelen, pommes Dauphine
ONZE CÔTE à L’OS SELECTIE PER 2P
Limousin Côte à l’Os per 2p - € 125
Sappige textuur en een uitgesproken smaak
Dry aged 3 weken
Frisona Côte à l’Os per 2p - € 145
Rijke en rustieke smaak, sterk gemarmerd
Dry aged 4 weken
Rubia Gallega Côte à l’Os per 2p - € 168
Intense smaak, vet dooraderd, absolute top!
Dry aged 5 weken
AARDAPPELBEREIDINGEN
Frietjes - Kroketjes - Aardappelpuree
GROENTEN SIDE DISHES
Fris Slaatje
Mix van champignons
Spitskool uit de Mibrasa
Witloofslaatje
SAUSEN
Béarnaise – Pepersaus – Champignonsaus
HOOFDGERECHTEN VIS
Sliptongetjes (3 stuks) - € 36
Slaatje, frietjes
Roggevleugel met kappertjes en tomaat - € 39
Aardappelbereiding naar keuze
Tonijn Steak “Oriental style” - € 44
Rijst of aardappelbereiding naar keuze
Gegrilde Kreeft met Béarnaise - € 49
Rijst of aardappelbereiding naar keuze
Catch of the day met witte wijnsaus - € 36
Puree, prei-olie
CULT EXPERIENCE MENU
€ 88 per persoon
+ € 32 pp extra met begeleide wijnen
Het menu wordt per tafel geserveerd. De eerste 2 gangen worden als “sharing” geserveerd en zijn een wandeling door onze à la carte gerechten
Hapjes
Wagyu oester – Tataki van tonijn – Gegrilde langoustines
Voorgerechten
Coquilles met crème van bloemkool - Lamsspiesje met Tzatsiki - Tartaar van rund met cappuccino van bospaddestoelen - Gebakken eendenlever met portosausje
Hoofdgerecht
Patrijs 'Fine Champagne', herfstgarnituur, pommes Dauphine
Dessert
Pannacotta