test

BEKIJK HIERONDER
ONZE MENUKAART




LUNCH € 32

Voorgerecht
Tartaar van maatjes,
jus van avocado en groene appel 
of 

Carpaccio van kalf 
Ansjovis en kruidenkaas 

Hoofdgerecht
Koolvishaasje, linguine, lamsoor 
Jus van carabineros 
of 

Filet van speenvarken, zomer groentjes, krielaardappelen

Deze lunch loopt t/m 5 juli
Elke middag verkrijgbaar van dinsdag tot en met zaterdag


BITES TO SHARE/HAPJES

Oesters Natuur 3st - € 12

Oesters Gegratineerd 3st - € 14
Oester, spinazie, mousseline

“Mojito” Oesters 3st - € 16

Toast met gerookte paling 3st - € 15
Granny Smith, zure room

Dim sum - € 12
Varkens en garnalen dim sum, koriandersaus, sesam

Iberico Ham - € 19
Tapenade artisjok, focaccia

Garnaalkroketjes 5 stuks - € 14

Truffelkroketjes 5 stuks - € 14

Ibericokroketjes 5 stuks - € 14

Assortiment Aperitiefkroketjes 9 stuks - € 25
(3 garnaal, 3 truffel, 3 berico)

Bruschetta met Tomaat en Basilicum - € 12

Bruschetta met Zalm en Mierikswortel - € 15

Croque van Wagyu en Cheddar - € 14
met truffelmayonnaise

Geroosterde Bloemkool met Dukkah - € 12
Dip van groene kruiden, tahini en munt

Gefrituurde Haloumi, Chimichurri Dip - € 12
Tomatensalsa

VOORGERECHTEN
TO SHARE…OR NOT

Oesters Natuur 6st - € 24

Oesters Gegratineerd (warm) 6st - € 28
Oester, spinazie, mousseline

“Mojito” Oesters 6st - € 32

Inktvis en Chorizo - € 24
Kerstomaatjes, parmezaan

Ceviche van Zeebaars - € 24
Limoendressing en rode ui

Mosseltjes “Thaï style” - € 19
Green Curry, Kokos, Citroengras

Gevulde scheermesjes - € 20
Vongolé, vinaigrette

Tartaar van tonijn - € 24
Wasabi, Sesam

Salade van Kreeft - € 29
Courgette vinaigrette

Mini Burgertjes 2st - € 18
Angus burger, cheddar, spitskool, chimichurri mayo

Carpaccio van Wagyu - € 22
Uiencrème en Parmezaan crème, Focaccia

Wagyu Tartaar - € 32
Gepaneerd Hoeve ei, Haringkaviaar

Burrata met Tomatensalsa - € 24
Oude Balsamico , Basilicum


HOOFDGERECHTEN VLEES

Butter aged Black Angus Bullit - € 38
Kogel 3 weken afgerijpt in rozemarijn boter

Lard Aged Holstein Dunne Lende - € 42
Entrecôte 3 weken afgerijpt in smout

Entrecôte Dry Aged “Sashi” - € 55
Sashi uit noord Denemarken, grasgevoederde,
vrij lopende dieren, 4 weken afgerijpt, hoge vetmarbrering

Entrecôte Dry Aged “Simmental” - € 58
Simmental graast in de Alpen, karaktervolle smaak
Gekend voor z’n fijne structuur

Entrecôte Dry Aged “Berugi” - € 64
Berugi is Japans voor “België” en is
een kwaliteitsmerk met een extreem strenge selectie

Filet Pur - € 48

Steak Tartaar - € 29
Aardappelbereiding naar keuze

ONZE CÔTE à L’OS SELECTIE PER 2P

Limousin Côte à l’Os per 2p - € 125
Sappige textuur en een uitgesproken smaak
Dry aged 3 weken

Frisona Côte à l’Os per 2p - € 145
Rijke en rustieke smaak, sterk gemarmerd
Dry aged 4 weken

Rubia Gallega Côte à l’Os per 2p - € 168
Intense smaak, vet dooraderd, absolute top!
Dry aged 5 weken

AARDAPPELBEREIDINGEN

Frietjes - Kroketjes - Aardappelpuree

GROENTEN SIDE DISHES

Fris Slaatje
Mix van champignons
Spitskool uit de Mibrasa
Witloofslaatje

SAUSEN

Béarnaise – Pepersaus – Champignonsaus

HOOFDGERECHTEN VIS

Sliptongetjes (3 stuks) - € 36
Slaatje, frietjes

Roggevleugel met kappertjes en tomaat - € 39
Aardappelbereiding naar keuze

Tonijn Steak “Mediterraneo” - € 44
Rijst of aardappelbereiding naar keuze

Gegrilde Kreeft met Béarnaise - € 49
Rijst of aardappelbereiding naar keuze

NIEUW

Plateau Fruits de Mer - € 59 pp

Oesters, scheermesjes, garnaaltjes, langoustines, kreukels, wulken, crevettes royal, krabbepoten
Cocktailsaus, mayonnaise, tartaar en Brood

Optie:
Supplement Halve Kreeft Belle Vue + € 26 pp

CULT EXPERIENCE MENU € 88 pp

Het menu wordt per tafel geserveerd. De eerste 2 gangen worden als “sharing” geserveerd en zijn een wandeling door onze à la carte gerechten

Mojito oester – Tartaar van tonijn

Scheermesjes met vongolé

Cannelloni van rund – halloumi met

chimichurri – wagyu met gefrituurd ei en

haringkaviaar – mini burger

Lard Aged Holstein Dunne Lende

Frietjes – Sla – Saus

Dame Blanche