LUNCH € 32
Voorgerecht
Gemarineerde zalm
met gaspacho
of
Tataki van rund
met gerookte soyamayonaise
Hoofdgerecht
Lamsballetjes
‘mediterranean style’, orzo
of
Mosselen met frietjes
Lunch van dinsdag 8 juli t.e.m. zaterdag 19 juli
Elke middag verkrijgbaar van dinsdag tot en met zaterdag
BITES TO SHARE/HAPJES
Oesters Natuur 3st - € 12
Oesters Gegratineerd 3st - € 14
Oester, spinazie, mousseline
“Mojito” Oesters 3st - € 16
Toast met gerookte paling 3st - € 15
Granny Smith, zure room
Dim sum - € 12
Varkens en garnalen dim sum, koriandersaus, sesam
Iberico Ham - € 19
Tapenade artisjok, focaccia
Garnaalkroketjes 5 stuks - € 14
Truffelkroketjes 5 stuks - € 14
Ibericokroketjes 5 stuks - € 14
Assortiment Aperitiefkroketjes 9 stuks - € 25
(3 garnaal, 3 truffel, 3 berico)
Bruschetta met Tomaat en Basilicum - € 12
Bruschetta met Zalm en Mierikswortel - € 15
Croque van Wagyu en Cheddar - € 14
met truffelmayonnaise
Geroosterde Bloemkool met Dukkah - € 12
Dip van groene kruiden, tahini en munt
Gefrituurde Haloumi, Chimichurri Dip - € 12
Tomatensalsa
VOORGERECHTEN
TO SHARE…OR NOT
Oesters Natuur 6st - € 24
Oesters Gegratineerd (warm) 6st - € 28
Oester, spinazie, mousseline
“Mojito” Oesters 6st - € 32
Inktvis en Chorizo - € 24
Kerstomaatjes, parmezaan
Ceviche van Zeebaars - € 24
Limoendressing en rode ui
Mosseltjes “Thaï style” - € 19
Green Curry, Kokos, Citroengras
Gevulde scheermesjes - € 20
Vongolé, vinaigrette
Tartaar van tonijn - € 24
Wasabi, Sesam
Salade van Kreeft - € 29
Courgette vinaigrette
Mini Burgertjes 2st - € 18
Angus burger, cheddar, spitskool, chimichurri mayo
Carpaccio van Wagyu - € 22
Uiencrème en Parmezaan crème, Focaccia
Wagyu Tartaar - € 32
Gepaneerd Hoeve ei, Haringkaviaar
Burrata met Tomatensalsa - € 24
Oude Balsamico , Basilicum
HOOFDGERECHTEN VLEES
Butter aged Black Angus Bullit - € 38
Kogel 3 weken afgerijpt in rozemarijn boter
Lard Aged Holstein Dunne Lende - € 42
Entrecôte 3 weken afgerijpt in smout
Entrecôte Dry Aged “Sashi” - € 55
Sashi uit noord Denemarken, grasgevoederde,
vrij lopende dieren, 4 weken afgerijpt, hoge vetmarbrering
Entrecôte Dry Aged “Simmental” - € 58
Simmental graast in de Alpen, karaktervolle smaak
Gekend voor z’n fijne structuur
Entrecôte Dry Aged “Berugi” - € 64
Berugi is Japans voor “België” en is
een kwaliteitsmerk met een extreem strenge selectie
Filet Pur - € 48
Steak Tartaar - € 29
Aardappelbereiding naar keuze
ONZE CÔTE à L’OS SELECTIE PER 2P
Limousin Côte à l’Os per 2p - € 125
Sappige textuur en een uitgesproken smaak
Dry aged 3 weken
Frisona Côte à l’Os per 2p - € 145
Rijke en rustieke smaak, sterk gemarmerd
Dry aged 4 weken
Rubia Gallega Côte à l’Os per 2p - € 168
Intense smaak, vet dooraderd, absolute top!
Dry aged 5 weken
AARDAPPELBEREIDINGEN
Frietjes - Kroketjes - Aardappelpuree
GROENTEN SIDE DISHES
Fris Slaatje
Mix van champignons
Spitskool uit de Mibrasa
Witloofslaatje
SAUSEN
Béarnaise – Pepersaus – Champignonsaus
HOOFDGERECHTEN VIS
Sliptongetjes (3 stuks) - € 36
Slaatje, frietjes
Roggevleugel met kappertjes en tomaat - € 39
Aardappelbereiding naar keuze
Tonijn Steak “Mediterraneo” - € 44
Rijst of aardappelbereiding naar keuze
Gegrilde Kreeft met Béarnaise - € 49
Rijst of aardappelbereiding naar keuze
NIEUW
Plateau Fruits de Mer - € 59 pp
Oesters, scheermesjes, garnaaltjes, langoustines, kreukels, wulken, crevettes royal, krabbepoten
Cocktailsaus, mayonnaise, tartaar en Brood
Optie:
Supplement Halve Kreeft Belle Vue + € 26 pp
CULT EXPERIENCE MENU € 88 pp
Het menu wordt per tafel geserveerd. De eerste 2 gangen worden als “sharing” geserveerd en zijn een wandeling door onze à la carte gerechten
Mojito oester – Tartaar van tonijn
Scheermesjes met vongolé
Cannelloni van rund – halloumi met
chimichurri – wagyu met gefrituurd ei en
haringkaviaar – mini burger
Lard Aged Holstein Dunne Lende
Frietjes – Sla – Saus
Dame Blanche